Cautare

536 de rezultate pentru "nelu barsan transporturi" (3.29 secunde)
"Orban nu o sa aiba prea multe jucarii la dispozitie" Acesta sustine ca cele 5,2 miliarde de euro care vor fi alocate in urmatorii doi ani pentru marirea pensiilor reprezinta tot atatia bani luati de la Transporturi, implicit mai putine autostrazi si investitii in infrastructura, motiv pentru care "Orban nu o sa aiba prea multe jucarii la dispozitie".
Atat scolarizarea cat si examinarea vor fi facute de catre Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV).
Marko Bela a mai spus ca are, de asemenea, "o critica foarte dura" pentru colegii de coalitie, respectiv pentru cei care detin portofoliile de la Transporturi si Interne si care au avut un cuvant de spus in acesta problema.
Surse liberale afirma ca Ludovic Orban, actualul ministru de la Transporturi reprezinta optiunea organizatiei in ceea ce priveste candidatura pentru Primaria Bucuresti.
De transporturi si lucrari publice. Insa candidatii nu vorbesc concret de toate aceste aspecte", a declarat politologul. Intrebat daca exista in discursuri un clivaj intre stanga si dreapta, el a apreciat ca in Romania nu exista asa ceva deocamdata, ceea ce "arata decalajul dintre politica si viata oamenilor".
"In eventualitatea in care judetul Constanta va face aceeasi figura si la alegerile generale si PSD va intra la guvernare, vom cere sa avem minimum un ministru plin intr-un minister de importanta pentru noi, transporturi sau mediu, in conditiile in care ministerul turismului nu exista.
Daca cetatenii municipiului Oradea ne vor ajuta, vom face cate transporturi va fi nevoie. Ii rog mult pe oradeni sa se uite in jurul lor la ce au in casa, apoi sa inchida ochii si sa-si imagineze ca nu mai au nimic.
"Acesta trebuie sa se reflecte in proiecte de refacere a infrastructurii de transporturi, de mediu, refacerea si consolidarea locuintelor distruse si afectate, acoperirea pagubelor din agricultura, refacerea retelelor electrice si de comunicatii si altele", a spus premierul.
In timp ce autoritatile locale din Tecuci se dau de ceasul mortii sa faca rost de cele 10 milioane de lei necesare reabilitarii imobilelor, autoritatile judetene organizeaza in liniste transporturi de ajutoare catre alte zone ale tarii.
In timp ce autoritatile locale din Tecuci se dau de ceasul mortii sa faca rost de cele 10 milioane de lei necesare reabilitarii imobilelor, autoritatile judetene organizeaza in liniste transporturi de ajutoare catre alte zone ale tarii.
54 de milioane de lei - pentru salarii si pentru celelalte cheltuieli ale administratiei, 56,8 milioane de lei - pentru transporturi, 20,4 milioane de lei - combustibili si energie, 20,3 milioane de lei - protectia mediului, 38 de milioane de lei - pentru servicii, locuinte si dezvoltare publica, 29,6 milioane de lei - asigurari si asistenta sociala, 60 de milioane de lei - cultura, recreere si religie, unde intra si contestata investitie din Lunca Jiului, 19,5 milioane de lei - datoria publica, 201 milioane de lei - invatamant, 14,3 milioane de lei - ordine publica.
"Treaba lui e sa se ocupe de transporturi, nu de astfel de atacuri. Nu mai e senator de Dolj in campanie electorala, cat timp crede ca va mai merge placa asta cu greaua mostenire?", s-a intrebat Orban.
Le Point ofera exemplul francezului Jacques Barrot, vicepresedinte al Comisiei Europene pentru Transporturi, care, dupa un mandat de cinci ani, are dreptul la o pensie de 4.726,20 euro pe luna.
Acesta ar fi urmat, spuneau la acea vreme "gurile rele" de prin Politie, sa il inlocuiasca pe comisarul Dorin Colidiuc, caruia i-ar fi fost "rezervata" functia de adjunct la Politia Transporturi.
Autoritatea Navala Romana si Politia Transporturi Navale, membre in Asociatia Europeana a Politiilor si Autoritatilor Navale - AQUAPOL, au desfasurat, in baza unui plan de actiune, o ampla actiune comuna de verificare a documentelor ambarcatiunilor de agrement si a certificatelor conducatorilor acestora.
"In orice tara civilizata, un ministru al Transporturilor care are trei incidente masive in interval de cateva saptamani trebuie sa isi puna demisia pe masa, dar nu ma astept de la domnul Berceanu, multiplu ministru la Transporturi si Agricultura, sa faca un gest de onoare", a spus Geoana.
Preferinta lui este pastrarea Guvernului Boc - a lui Blaga la Interne, a lui Pogea la Finante, a lui Berceanu la Transporturi si Agricultura, a doamnei Udrea la toate ministerele de care se ocupa.
Traficul in zona nu a fost afectat in urma incidentului, a mai spus Ciocan, adaugand ca de ancheta in acest caz se ocupa Politia Transporturi.
Conform CV-ului oficial de la presedintie, Basescu a fost secretar de stat la Transporturi, 2 ani, apoi ministru plin un an, in guvernul Stolojan, din nou ministru plin 4 ani in mandatul CDR, apoi primar general 4 ani si jumatate si, in fine, 5 ani sef al statului.
Adriean Videanu isi va mentine portofoliul de ministru al Economiei la fel si colegul sau de partid, Radu Berceanu, care va fi reinscaunat sef la Transporturi.
google-analytics.com